Sari direct la conținut

Bărbat arestat preventiv în Tulcea după ce a violat o fetiță de șase ani. A ademenit-o promițându-i că îi va da piersici

HotNews.ro
Persoană arestată, Foto: Jochen Tack / Alamy / Alamy / Profimedia
Persoană arestată, Foto: Jochen Tack / Alamy / Alamy / Profimedia

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Tulcea a fost arestat preventiv luni, pentru 30 de zile, după ce a violat o fetiță de șase ani. El a ademenit-o pe copilă în locuința lui dintr-un parc, unde i-a promis că îi va da piersici, conform News.ro.

Autoritățile au transmis că bărbatul este cercetat pentru infracțiunea de viol, după ce vinerea trecută, în timp ce mergea către casa lui din comuna Murighiol, i-a promis fetei de șase ani că îi va da piersici, dacă merge cu el acasă. 

„În timp ce se deplasa către locuinţa sa din Murighiol, inculpatul A.V., de 63 de ani, cu promisiunea că-i va da piersici, a ademenit o minoră în vârstă de şase ani, care se juca împreună cu alţi copii într-un parc din apropiere, iar după ce minora a intrat în locuinţa inculpatului, acesta a întreţinut relaţii sexuale cu minora de şase ani”, au declarat procurorii.

Bărbatul a profitat de imposibilitatea victimei de a se opune, din cauza vârstei foarte mici, dar și de o poziție de intimidare pe care a adoptat-o față de victimă, conform autorităților. 

În anul 2021, la nivel național au fost raportate peste 18.000 de cazuri de abuzuri sexuale împotriva minorilor, dintre care peste 12.000 au fost clasate, conform Raportului Inspecției Judiciare

INTERVIURILE HotNews.ro