Sari direct la conținut

Biden, primul mesaj după răsturnarea de situație din statele cheie: „Nu sunt aici să declar că am câștigat, dar e clar că vom ajunge la 270 de voturi”

HotNews.ro
Joe Biden, Foto: Saul Loeb / AFP / Profimedia Images
Joe Biden, Foto: Saul Loeb / AFP / Profimedia Images

„E clar că suntem în avantaj în suficiente state încât să ajungem la 270. Nu sunt aici să declar că am câștigat, dar cred că atunci când se va termina numărătoarea fiecărui vot, vom fi învingători”, a declarat Biden, în prima ieșire după răsturnarea de situație din statele cheie care l-au pus în poll-position pentru a învinge în lupta cu Donald Trump.

„Ziua de ieri a demonstrat ca democrația este sufletul acestei națiuni. Chiar și pe pandemie, cel mai mare număr de americani din memoria recentă a votat”, a spus fostul vicepreședinte american.

„E clar că suntem în avantaj în suficiente state încât să ajungem la 270. Nu sunt aici să declar că am câștigat, dar cred că atunci când se va termina numărătoarea fiecărui vot, vom fi învingători”, a declarat Biden.

Biden a făcut apel la unitate și a promis că dacă va fi noul președinte va guverna pentru toți americanii, nu doar pentru democrați. „Voi munci pentru cei care nu m-au votat la fel de mult cum voi munci pentru cei care m-au votat”, a spus Biden.

„Nu vor fi state albastre sau state roșii când vom câștiga, ci doar Statele Unite ale Americii”, a mai spus Biden.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro