Sari direct la conținut

Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere

HotNews.ro
Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere
Percheziții la interlopi. Foto: Știrile ProTV

Au început să conducă instituții prin apropiați sau interpuși, au făcut proiectele imobiliare după bunul plac și, chiar mai mult, să blocheze dezvoltarea sănătoasă a orașului. Sunt afaceriști discreți, lipsiți de scrupule și conectați la partide, funcționari sau polițiști. Vorbim despre clanuri imobiliare. Cosmin Savu a mers pe „urmele Vestului Sălbatic”, o anchetă despre gulerele albe legate într-o caracatiță a corupției.

București este locul de joacă pentru oameni de afaceri lipsiți uneori de scrupule, legați prin sprijin politic, prin bani și favoruri, în jurul lor gravitează clanuri, triburi care nu văd decât propriul interes în defavoarea cetățenilor.

Ion Cornel Petruț este un afacerist cu un trecut tenebros și cu conexiuni la vârful statului român prin diverși parteneri sau interpuși. Încrengăturile politico-economice sunt dăunătoare societății.

Citește mai mult pe Știrile ProTV

INTERVIURILE HotNews.ro