Sari direct la conținut

Ciolacu, întrebat dacă există miniștri care ar putea fi remaniați: „Mi-aș dori o implicare mai mare pe la Sănătate”

HotNews.ro
Marcel Ciolacu și Alexandru Rafila / Foto: Agerpres
Marcel Ciolacu și Alexandru Rafila / Foto: Agerpres

„Mi-aș dori mai mult. Mi-aș dori o implicare mai mare pe la Sănătate. Dar sunt lucruri pe care le discutăm în fiecare zi”, a răspuns miercuri premierul Marcel Ciolacu, după ce a fost întrebat de o jurnalistă dacă „există miniștri de activitatea cărora nu sunteți mulțumit sau ați putea să faceți o remaniere”.

Ciolacu a adăugat însă că „Normal că se poate și mai bine. Și la nivel de premier, și la nivel de ministru al Transporturilor, și la nivel de director CNAIR.”

„Colegul de guvernare Rareș Bogdan spunea că ar trebui energizat Guvernul printr-o remaniere. Vă gândiți la acest lucru?”, a fost întrebat, miercuri, premierul. „Domnul Rareș Bogdan nu-i coleg cu mine”, a fost primul răspuns al lui Ciolacu. „Este coleg de coaliție”, i-au amintit jurnaliștii. „Generic. Suntem cu toții români”, a replicat Ciolacu.

Primul ministru a afirmat, apoi, că „normal că se poate și mai bine. Și la nivel de premier, și la nivel de ministru al Transporturilor, și la nivel de director CNAIR. Ritmul a fost unul alert. Chiar mă uitam la Ministerul Muncii, în ce perioadă a preluat doamna Simona Bucura Oprescu.”

„Mi-aș dori mai mult. Mi-aș dori o implicare mai mare și pe la Sănătate. Dar sunt lucruri pe care le discutăm în fiecare zi”, a adăugat Ciolacu.

Rareș Bogdan a cerut „să fie puţin energizat Guvernul în perspectiva toamnei dificile”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat recent, la Antena 3, că Guvernul are nevoie „să fie puţin energizat în perspectiva toamnei destul de dificile”.

„Sunt anumiţi miniştri de care noi avem anumite nemulţumiri şi în cazul nostru, şi în cazul PSD, cred că ar trebui să venim cu anumite completări, dacă vreţi, anumiţi miniştri care să primească puţină… să fie puţin energizat Guvernul în perspectiva toamnei destul de dificile. Cred că e nevoie de o anumită remaniere. Remanierea e apanajul premierului, să fie foarte clar. Noi, în schimb, fiind la guvernare cu 46% din acest guvern avem dreptul să venim cu opţiunile noastre şi să explicăm ceea ce credem noi că nu funcţionează. Sunt absolut convins, ca până acum, şi premierul va fi cât se poate de deschis şi va analiza aceste propuneri pe care noi le vom face şi în ceea ce priveşte anumite zone conduse de social-democraţi şi anumite zone conduse de liberali”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit News.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro