Sari direct la conținut

Ciprian Ciucu a preluat al doilea mandat de primar al Sectorului 6

HotNews.ro
Ciprian Ciucu, Foto: Inquam Photos / George Călin
Ciprian Ciucu, Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul ales al Sectorului 6, Cipian Ciucu, şi-a preluat, marți, mandatul, în cadrul unei ceremonii la care a participat Nicolae Ciucă, președintele Senatului, dar și alți lideri PNL. Acesta este al doilea mandat câștigat de Ciucu, la alegerile din iunie obținând 73% din voturi. Tot marți au depus jurământul și consilierii locali, fiind constituit noul Consiliu Local al Sectorului 6.

.„Astăzi am depus jurământul pentru un nou mandat, în prezența președintelui Senatului, domnul Nicolae Ciucă, și a miniștrilor PNL. Vreau să mulțumesc cetățenilor Sectorului 6 pentru că mi-au acordat încredere pentru un nou mandat! Și în următorul mandat, am proiecte importante. Vrem să începem construirea spitalului Sectorului 6, vrem să continuăm construcția de parcuri, să creștem calitatea spațiului public, să construim mai multe școli”, a declarat Ciucu la finalul ceremoniei.

Ceremonia de învestire a fost prezidată de Mugur Mihai Toader, prefectul Capitalei.

Şedinţa de constituire a Consiliului Local Sector 3 a fost convocată pentru data de 29 octombrie, de la ora 12:00, iar cea a Consiliului Local Sector 4, pe 30 octombrie, de la ora 11:00, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul Capitalei, Mugur-Mihai Toader.

Ședinţa de constituire a Consiliului Local Sector 1 a fost convocată pe 29 octombrie, de la ora 11:00, iar cea a Consiliului Local Sector 2, pe 28 octombrie, de la ora 11:30, cea de la Sectorul 5, pe 4 noiembrie.



Potrivit sursei citate, ședința de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucureşti va avea loc pe 29 octombrie, de la ora 16:00.

Tot atunci și primarii aleși vor depune jurământul și își vor prelua mandatele.

INTERVIURILE HotNews.ro