Sari direct la conținut

Copiii a doi baroni locali PSD, numiti secretari de stat de premierul Viorica Dancila

HotNews.ro

Premierul Viorica Dancila i-a numit in functii de secretari de stat pe fiul lui Dumitru Buzatu (seful PSD Vaslui) si pe fiul lui Ioan Munteanu (unul dintre liderii PSD Neamt), potrivit unor decizii publicate pe 7 martie in Monitorul Oficial.

Astfel, Tudor Buzatu a fost numit secretar de stat in aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. Ana Birchall a fost aleasa deputat de Vaslui, judet in care PSD e condus de tatal Dumitru Buzatu.

Remus Munteanu, fiul lui Ioan Munteanu, a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Ioan Munteanu, important lider al PSD din judetul Neamt si fost sef de grup in Camera Deputatilor, a demisionat in ianuarie din Parlament, invocand „motive de sanatate”. In mai 2017, DNA a demarat actiunea penala fata de Ioan Muntean si l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind acuzat ca a luat 400.000 de euro pentru a interveni la o companie de stat, cu scopul ca aceasta sa-si plateasca datoriile catre o firma privata.

Cele doua numiri s-au produs cu trei zile inaintea congresului PSD de sambata, 10 martie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro