Sari direct la conținut

Corpul de control al premierului are un nou șef: Dragoș Tănăsoiu, secretar general PNL Sector 5 și fost secretar general al ANRE

HotNews.ro
Corpul de control al premierului are un nou șef: Dragoș Tănăsoiu, secretar general PNL Sector 5 și fost secretar general al ANRE

​Premierul Ludovic Orban l-a numit pe Daniel Dragoș Tănăsoiu în funcția de șef al Corpului de Control al prim-ministrulului, în locul lui Constantin Robu, care a fost eliberat din funcție, potrivit unor decizii publicate luni în Monitorul Oficial.

Dragoș Tănăsoiu a fost mai mulți ani secretar general al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). În august 2017, Libertatea scria că o angajată a ANRE l-a reclamat pe acesta la Comisia de Etică pentru „comportament neadecvat”.

Potrivit declarațiilor de avere, Dragoș Tănăsoiu avea venituri la ANRE de peste 230 mii lei pe an, la care se adăugau venituri de peste 120 mii lei de la Compania Națională Aeroporturi București, din funcția de șef comunicare.

Dragoș Tănăsoiu a fost în perioada guvernării Tăriceanu șeful direcției privatizare în Ministerul Transporturilor. Anterior, deținuse funcția de consilier în Consiliul General al Primăriei Capitalei din partea PD.

Dragoș Tănăsoiu este secretar general al PNL Sector 5.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro