Sari direct la conținut

Cristian Seidler: Opţiunea a fost mereu la Nicuşor Dan, dacă vrea să se întoarcă la USR / Am discutat cu conducerea REPER

HotNews.ro
Cristian Seidler, candidat la şefia USR, a declarat luni că opţiunea a fost mereu la Nicuşor Dan, dacă vrea să se întoarcă la USR şi că acesta nu ia în calcul o candidatură la prezidenţiale. El a mai arătat că a discutat cu conducerea REPER şi există deschidere în a intra într-o formă de dialog, potrivit News.ro.
Cristian Seidler: Opţiunea a fost mereu la Nicuşor Dan, dacă vrea să se întoarcă la USR / Am discutat cu conducerea REPER
Nicușor Dan/Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Seidler a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă mai e loc de Nicuşor Dan în USR şi dacă acesta ar putea fi un posibil candidat la prezidenţiale.

„Nu s-a pus niciodată problema altfel. Opţiunea a fost mereu la Nicuşor Dan, dacă vrea să se întoarcă la USR”, a spus Seidler. El a precizat că, referitor la candidatura acestuia la alegerile prezidenţiale, a răspuns chiar Nicuşor Dan la această întrebare. „Va începe un nou mandat în fruntea Capitalei şi a spus foarte clar că îşi doreşte al treilea şi eventual după aceea se gândeşte la altceva dar nu până atunci”, a ţinut să precizeze Seidler.

Despre posibile discuţii cu Nicuşor Dan, Seidler a spus că el nu a închis niciodată aceste discuţii cu primarul Capitalei.

„Eu nu trebuie să deschid discuţii cu Nicuşor Dan, pentru că nu le-am închis niciodată. Eu am un canal de comunicare permanent cu Nicuşor Dan, din momentul în care am intrat în partid, în 2016”, a mai spus el. Despre o colaborare cu REPER şi o revenire a liderilor acestui partid în USR, Seidler a arătat că a avut discuţii cu aceştia.

„”Nu trebuie să fie o ofertă a preşedintelui partidului ci a partidului, agreat cu filialele. Mai avem să încheiem acest Congres. Eu am discutat cu conducerea REPER şi există deschidere în a intra într-o formă de dialog”, a completat el.

INTERVIURILE HotNews.ro