Sari direct la conținut

Cristian Tudor Popescu, trei întrebări și o comparație cu Hitler după atentatul asupra lui Trump

HotNews.ro
Cristian Tudor Popescu - CTP la podcastul Recorder, Foto: Captura de ecran
Cristian Tudor Popescu - CTP la podcastul Recorder, Foto: Captura de ecran

„Credeți că va duce asta la o lege măcar de limitare a deținerii de arme pe care o susține președintele Biden”, se întreabă jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu, într-o postare pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu a reacționat pe scurt după tentativa de asasinat la adresa lui Donald Trump, petrecută la la un miting din Pennsylvania.

„Prin acest atentat cu multiple focuri de armă asupra sa, Donald Trump se alătură miilor de americani împușcați în fiecare an de posesorii de arme de foc din comerț. Credeți că va duce asta la o lege măcar de limitare a deținerii de arme pe care o susține președintele Biden? Urmează replici pe măsură ale susținătorilor violenți ai lui Trump? Va fi o justificare pentru ce va face Trump cu democrația dacă ajunge președinte, așa cum a făcut Adolf Hitler după incendierea clădirii Reichstag-ului?”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Citește și LIVE. Momentul filmat în care un tânăr de 20 de ani a tras asupra lui Donald Trump la un miting de campanie în Pennsylvania. „Am fost împușcat cu un glonț care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte” – Trump. „Este în siguranță” – Secret Service. Atacatorul, ucis de o echipă de contra lunetiști a Serviciilor Secrete

INTERVIURILE HotNews.ro