Sari direct la conținut

Cât de sigură este cea mai bogată țară din lume? O geantă Hermes de 10.000 de dolari lăsată în stradă și de care nimeni nu e interesat. Plus un experiment social

HotNews.ro
Monaco, Foto: Pixattitude | Dreamstime.com
Monaco, Foto: Pixattitude | Dreamstime.com

Cu un PIB pe cap de locuitor ce depășește 240 de mii de dolari, Monaco este, conform Băncii Mondiale, cea mai bogată țară din lume. Al doilea cel mai mic stat din lume se întinde pe doar 2,02 kilometri pătrați, dar pe teritoriul său locuiesc 12.261 de milionari.

Asta presupune că este și o țară extrem de sigură, ipoteză pe care o influenceriță a testat-o. Ea și-a abandonat pe stradă o geantă Hermes Birkin evaluată la peste 10.000 de euro. După cum a constatat, nimeni nu era interesat să o ia.

Videoclipul încărcat pe contul ei de Instagram arată geanta abandonată, trecătorii nepărând interesați de luxosul accesoriu.

După 18 minute, influencerița și-a luat geanta și a plecat.

În 2023, un rezident din Dubai a făcut un experiment social similar, pentru a arăta cât de sigur este orașul. A lăsat un Rolls Royce Cullinan impresionant cu cheile pe capotă.

Deși în alte orașe aceasta ar fi o „invitație” pentru potențiali hoți ai mașinii care costă mai mult de 350.000 de dolari, în Dubai nu s-a întâmplat cel puțin. Proprietarul mașinii a mers la sală, și-a făcut antrenament și s-a întors să găsească mașina unde o lăsase.

Sursa: Pixattitude | Dreamstime.com

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro