Sari direct la conținut

Cu Raiffeisen si Ogilvy puteti lua un credit din mers

MarkMedia

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si agentia Ogilvy & Mather au dezvoltat si implementat, in premiera pentru o banca din Romania, un program de 10 sucursale mobile. Acestea sunt de fapt 10 microbuze care au plecat simultan din 10 orase urmand ca pana la Craciun sa acopere intreaga tara prin opriri de cate 2-3 zile in fiecare oras.

Persoanele interesate de contractarea unui credit pentru constructia, achizitia sau renovarea unei locuinte pot semna astfel cereri de deschidere a contractelor de economisire-creditare fara a fi nevoite sa se deplaseze la banca.

„Campania aflata in curs de derulare pana pe 20 decembrie este cel mai amplu proiect de acest gen din Romania – privit din punct de vedere al raportului investitii/perioada de desfasurare”, a afirmat Hans-Jurgen Ruble, vicepresedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinte, responsabil de marketing si distributie.

“Actiunea presupune o desfasurare logistica impresionanta din partea Raiffeisen Banca pentru Locuinte si a noastra. Atingerea a peste 100 de orase cu un produs nou si unic, in cel mai eficient mod, inseamna un tur de forta ce are la baza o strategie puternica de crestere a volumului de business intr-un timp foarte scurt.

Altfel spus o solutie eficienta, parte dintr-un program complex pe termen lung, care in prima faza asigura bancii atingerea targetului de vanzari propus“,declara Roxana Popescu, Managing Director la Ogilvy.

Caravana sucursalelor mobile este primul proiect de anvergura implementat de Ogilvy pentru Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro