Sari direct la conținut

Cursurile rămân suspendate şi miercuri în câteva şcoli din judeţele Brăila, Iaşi şi Neamţ

HotNews.ro
Sala de clasa, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
Sala de clasa, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Ministerul Educaţiei anunţă, marţi seară, că orele rămân suspendate şi miercuri în câteva şcoli din judeţele Brăila, Iaşi şi Neamţ.

„Ministerul Educaţiei a organizat astăzi o videoconferinţă la care au participat ministrul Educaţiei, Ligia Deca, secretarul de stat Ionel Florian Lixandru şi inspectorii şcolari generali, în contextul în care, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a fost suspendată activitatea cu prezenţă fizică în unităţi de învăţământ din mai multe judeţe”, a transmis Ministerul Educaţiei marţi seară într-un comunicat.

Conform acestuia, începând de miercuri se vor relua cursurile cu prezenţă fizică în majoritatea şcolilor în care activitatea a fost suspendată.

Însă, „măsura suspendării activităţii cu prezenţă fizică se menţine şi mâine, 10 ianuarie, în şcoli din următoarele judeţe:

• Brăila: o unitate de învăţământ (structură), în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii

• Iaşi: 8 unităţi de învăţământ, în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii

• Neamţ: 2 unităţi de învăţământ, în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii”.

Ministerul precizează că recuperarea activităţii didactice pentru ziua de 9 ianuarie se va desfăşura în cadrul unui program stabilit la nivelul consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro