Sari direct la conținut

Declarația pe proprie răspundere poate fi prezentată de pe telefon cu o singură condiție: să aibă semnătura olografă

HotNews.ro
Declaratie pe propria raspundere verificata de Politie, Foto: Profimedia Images /Xinhua/Avalon.red
Declaratie pe propria raspundere verificata de Politie, Foto: Profimedia Images /Xinhua/Avalon.red

​​Declarația pe proprie răspundere necesară de luni pentru deplasarea pe timp de noapte poate fi prezentată de pe telefon, fiind valabilă însă doar dacă are semnătura olografă. Declarația pe propria răspundere, dar și adeverința pentru angajatori pot fi completate pe platforma electronică formular.sts.ro.

Platforma, operaționalizată pe site-ul STS, permite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator. După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul, se arată într-un comunicat al STS.

Formularele pentru declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro