Sari direct la conținut

Descoperire macabră la Podul Suspendat Clifton din Bristol: Rămășițe umane au fost găsite în două valize

HotNews.ro
Valize cu rămășițe umane au fost găsite pe Podul suspendat Clifton din Bristol / FOTO: Simon Chapman/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia
Valize cu rămășițe umane au fost găsite pe Podul suspendat Clifton din Bristol / FOTO: Simon Chapman/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poliția britanică a lansat o operațiune masivă de căutare a unui suspect după găsirea a două valize ce conțin rămășițe umane pe Podul suspendat Clifton din Bristol, sud-vestul Angliei, relatează Reuters. 

Poliția a spus că a fost alertată cu privire la un bărbat cu o valiză care se comporta suspect pe pod chiar înainte de miezul nopții de miercuri, dar când au ajuns oamenii legii, suspectul plecase deja, însă au găsit o valiză. În apropiere a fost găsită și o a doua valiză.

Se crede că valizele conțin rămășițe umane, au declarat joi poliția Avon și Somerset într-o declarație.

Valizele cu rămășițele umane, duse cu taxiul până la pod

Prioritatea poliției este acum găsirea bărbatului, care, potrivit primelor investigații, a ajuns la pod cu taxiul. 

„Prioritatea noastră imediată este să găsim bărbatul care a dus valizele pe pod, să identificăm decedatul și să îi informăm rudele”.

Taxiul a fost confiscat de poliție, iar șoferul îi ajută acum pe polițiști.

„Acesta este un incident foarte tulburător și recunosc pe deplin îngrijorarea pe care o va provoca comunităților noastre”, a declarat șeful poliției Avon și Somerset, Vicks Hayward-Melen.

Podul este închis în timp ce anchetatorii de la locul crimei examinează zona.

Unul dintre cele mai cunoscute repere din Bristol, podul suspendat a fost construit pe baza unui proiect al renumitului inginer din secolul al XIX-lea Isambard Kingdom Brunel și a fost deschis în 1864. 

INTERVIURILE HotNews.ro