Sari direct la conținut

Diana Șoșoacă: „Nu cred absolut nimic din ce văd la TV / S.O.S. România conduce”

HotNews.ro
Diana Șoșoacă, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Diana Șoșoacă, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele S.O.S. România, susține că partidul său se află pe primul loc, potrivit numărătorii paralele realizate de reprezentanții formațiunii. Șoșoacă susține că rezultatele prezentate de exit-poll reprezintă o tentativă de manipulare a opiniei publice, transmite Agerpres.

„Am numărătoarea noastră paralelă la acest moment, să ştiţi că partidul SOS România conduce, este mai sus decât PSD şi PNL, care nu mai au nici măcar 10% (…) Îi rog pe oameni să nu mai creadă niciun sondaj, pentru că m-am săturat de toate sondajele pe care eu le-am văzut în aceste ultime luni, când ba Firea avea 45%, Nicuşor 42%, Piedone 30%, depăşeaţi cu mult 100% deci peste tot (…) Eu nu cred absolut nimic din ceea ce văd la televizor. Nu cred niciun exit-poll”, a afirmat Diana Șoșoacă, într-o intervenţie la România TV.

Ea a acuzat PSD și PNL că se pregătesc de fraudarea alegerilor și le-a cerut cetățenilor „să se ducă peste ei în secții”.

„O să vă rog frumos să nu se mai manipuleze atât în opinia publică, pentru că suntem sătui de minciună. Şi rog oamenii să se ducă peste ei la secţii, să se desfacă sacii, să arate adevăratele voturi, pentru că ceea ce face acuma PSD-ul şi PNL-ul, se pregăteşte de furt. Nici măcar nu s-au numărat voturile în toate secţiile de votare. Nu s-au numărat voturile în diaspora”, a mai spus Diana Iovanovici-Şoşoacă.

Primele rezultate la alegerile locale 2024 au fost prezentate la ora 22.00, când s-au închis urnele și când a fost publicat un exit poll CURS-Avangarde realizat la comanda PSD-PNL. Potrivit sondajului făcut la ieșirea la urne, rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European este următorul: PSD-PNL: 54%, AUR: 14%, ADU: 11%, UDMR: 5%, REPER: 3% S.O.S. România: 3%, PUSL: 2%, alte partide (în total): 4%, candidați independenți: 4%.

S.O.S. România nu va accede în Parlamentul European dacă, în urma numărătorii oficiale a voturilor, nu va atinge pragul de 5%.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro