Sari direct la conținut

Directoarea unei sucursale bancare din Bucureşti, acuzată că a furat 300.000 de euro din conturile clienților

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: Inquam Photos - Virgil Simionescu
Mașină de poliție, Foto: Inquam Photos - Virgil Simionescu

Directoarea unei sucursale bancare este cercetată de polițiștii bucureșteni, fiind acuzată că a accesat fără drept sistemul informatic al societăţii şi a efectuat mai multe operaţiuni bancare din conturile clienţilor.

Prejudiciul total cauzat este estimat la aproximativ 300.000 de euro, anunță Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Femeia a reușit să fure banii făcând ilegal sute de operațiuni. În acest caz, polițiștii au făcut joi percheziții la locuința femeii.

„În vederea administrării materialului probator, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în Capitală, la adresa unei persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (776 acte materiale) și acces ilegal la un sistem informatic (920 acte materiale)”, precizează Poliția Capitalei.

Suspecta a fost depistată și condusă la audieri.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.

INTERVIURILE HotNews.ro