Sari direct la conținut

Drumul care duce către zona turistică „Vălul Miresei” din judeţul Cluj, surpat din cauza ploilor. Autorităţile intervin pentru evacuarea a circa 100 de turişti

HotNews.ro
Drum inundat, Foto: Stanislav Loginov | Dreamstime.com
Drum inundat, Foto: Stanislav Loginov | Dreamstime.com

Drumul forestier cunoscut sub denumirea „Valea Stanciului” din judeţul Cluj s-a surpat parţial, în zona acostamentului, sâmbătă, în urma ploilor torenţiale şi a aluviunilor, tronsonul, frecventat adeseori de turişti, fiind închis. Autorităţile din judeţ intervin pentru evacuarea a aproximativ o sută de turişti aflaţi, sâmbătă după-amiază, în acea zonă, relatează News.ro.

„Structura drumului forestier denumit popular «Valea Stanciului», care face legătura între centrul localităţii Răchiţele şi punctul turistic cascada «Vălul Miresei», a fost afectată din cauza precipitaţiilor abundente şi a aluviunilor formate în urma acestora. În acest context, poliţiştii, împreună cu administratorul drumului public, au luat măsuri de închidere a circulaţiei publice pe acest sector de drum până la remedierea situaţiei”, transmit sâmbătă oficiali Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În condiţiile în care în zonă se află, sâmbătă după-amiază, aproximativ o sută de turişti, autorităţile au mobilizat jandarmi din cadrul şi salvamontişti pentru a-i evacua pe aceştia în siguranţă. Poliţia precizează că în urma evenimentului nu au fost persoane rănite.

[Foto articol © Stanislav Loginov | Dreamstime.com]

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro