Sari direct la conținut

Cu ce l-a acuzat Lasconi pe Geoană, în direct

HotNews.ro
Elena Lasconi. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
Elena Lasconi. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Duminică seară, la o emisiune la Antena 3, lidera USR, Elena Lasconi, candidată la alegerile prezidenţiale de anul acesta, a afimat că Mircea Geoană s-a întâlnit recent cu un individ pe care ea îl consideră periculos, precizând şi că „România ar trebui să îl considere periculos”, pentru că acesta „conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de ţări din lume”, scrie News.ro.

Lasconi nu a vrut să dezvăluie la cine se referă, cu cine s-a întâlnit Geoană.

Lasconi a fost întrebată chiar de Mircea Geoană, într-o intervenţie video, la postul de televiziune Antena 3, dacă ar participa la o reuniune a grupului BRICS.

„Poate că domnia sa s-ar duce, pentru că cunoaşte drumurile către Moscova, dar Elena Lasconi, nu”, i-a răspuns lidera USR contracanditutului său din cursa pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Lasconi a precizat că este „interesant” că Geoană i-a adresat o întrebare din zona Rusiei, în condiţiile discuţiilor privind vizitele fostului lider PSD la Moscova.

„Tocmai s-a întâlnit recent cu un individ pe care eu îl consider periculos (…) şi România ar trebui să îl considere periculos, pentru că conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de ţări din lume”, a susținut Lasconi.

Lidera USR a menţionat că va spune cine este această persoană în întrebarea pe care i-o va adresa lui Mircea Geoană, în emisiune.

INTERVIURILE HotNews.ro