Sari direct la conținut

FOTO Klaus Iohannis a asistat împreună cu Carmen Iohannis la două dintre meciurile sportivilor români la Jocurile Olimpice

HotNews.ro
FOTO Klaus Iohannis a asistat împreună cu Carmen Iohannis la două dintre meciurile sportivilor români la Jocurile Olimpice

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au asistat sâmbătă la două dintre meciurile disputate de sportivii români în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, pe pagina de Facebook a șefului statului fiind postate mai multe fotografii cu el în tribune sau alături de jucători.

Potrivit mesajului de pe Facebook, soții Iohannis au asistat la meciul de tenis al Irinei Begu împotriva numărului 1 mondial, Iga Swiatek, și la meciul de tenis de masă în care perechea Ovidiu Ionescu / Bernadette Szocs a obținut calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu mixt.

„Alături de o parte dintre sportivii români care au intrat astăzi în competiția pentru medaliile olimpice: tenis, unde a jucat Irina Begu, și tenis de masă, unde Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au obținut o victorie foarte frumoasă”, a scris Klaus Iohannis, postând mai multe fotografii.

„Felicitări sportivilor noștri care astăzi s-au calificat în următoarele etape ale Jocurilor Olimpice și mult succes în continuare tuturor! Hai, Team Romania!”, a mai transmis șeful statului.

Potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), alături de Klaus și Carmen Iohannis au asistat la cele două meciuri și preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi ambasadoarea României la Paris, Ioana Bivolaru.

INTERVIURILE HotNews.ro