Sari direct la conținut

FOTOGALERIE Ce mesaje au protestatarii: ”Vreau un premier care să mă inspire nu de care să-mi fie rușine”/ ”CNCD, cenzura roșie!” /”Help”

HotNews.ro
Fotogalerie Protest Piata Victoriei (10), Foto: Hotnews
Fotogalerie Protest Piata Victoriei (10), Foto: Hotnews

​Unii protestatari din Piața Victoriei spun că românii trebuie să aleagă între UE, valorile europene și democrație sau PSD, adică sărăcie, corupție și dictatură. Cel puțin acesta este unul dintre mesajele de pe panacarte.

Nici Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) nu a scăpat de criticile manifestanților. Un protestatar a venit cu o pancartă pe care stă scris ””CNCD cenzura roșie!”.

Un alt manifestant a ales să fie mult mai concis. În culorile UE, albastru și galben, el a afișat o pancartă pe care scrie mare ”Help!”.

Sunt prezente și ”personajele rele”: de la Ion Iliescu, la Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea și Darth Vader.

”Vreau un premier care să mă inspire nu de care să-mi fie rușine”, mai susține un bucureștean.

Circa 5.000 de persoane s-au adunat în Piața Victoriei, unde are loc un protest față de coaliția de guvernare, începând cu ora 18.00. În mijlocul pieței este pictat un imens steag al Uniunii Europene, despre care protestatarii spun că ar fi fost realizat de Primăria Capitalei de Ziua Europei și pe care încearcă să evite să îl calce în picioare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro