Sari direct la conținut

George Simion, în campanie electorală la Satu Mare: „Duşmanul nostru politic în acest judeţ e o creatură hidoasă și șovină, numită UDMR”

HotNews.ro
Președintele AUR, George Simion, Foto: Inquam Photos / George Călin
Președintele AUR, George Simion, Foto: Inquam Photos / George Călin

Liderul AUR, George Simion, a declarat duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor la europarlamentare desfăşurat în cetatea din Ardud, că duşmanul politic al formațiunii sale în acest judeţ este „o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR”, informează Agerpres.

„Duşmanul nostru politic în acest judeţ şi la nivel naţional este o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR. Fraţii noştri maghiari sunt conaţionalii noştri, îi iubim şi îi aşteptăm în rândurile AUR dacă se identifică cu valorile conservatoare sau în rândul altor partide de alte orientări, dar nu dorim ghetoizarea politică a cetăţenilor maghiari şi în fond şi la urma urmei UDMR-ul este pentru etnicii maghiari ceea ce pentru etnicii români este PSD-ul şi PNL-ul”, a spus Simion.

Referindu-se în continuare la cei trei partide, PNL, PSD și UDMR, George Simion a mai susținut că reprezentanții acestora „sunt cei care au furat, cei care au distrus, cei care şi-au bătut joc de toţi cetăţenii României, indiferent de etnie”.

Simion: „Pe tot Ardealul steagul românesc este sus şi aşa va rămâne”

Liderul AUR a afirmat, pe de altă parte, că la începutul anului trecut în România existau 800.000 de angajaţi la stat, iar acum ar fi peste 1,2 milioane de bugetari, angajaţi politic.

„Împreună trebuie să luptăm pentru o Europă a naţiunilor, o Europă creştină, o Europă care să nu fie călcată în picioare, o Europă care să poată să se autosusţină economic împotriva duşmanilor de pretutindeni atâta timp cât înţelegem că pe această cetate şi tot Ardealul steagul tricolor şi steagul românesc este sus şi aşa va rămâne”, a mai spus Simion.

„Ne dorim pace, cooperare şi o luptă comună împotriva duşmanilor noştri comuni”, a adăugat liderul AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat, duminică, la cetatea Ardud din judeţul Satu Mare evenimentul de lansare a candidaţilor, în prezenţa a sute de persoane.

La Cluj, Simion a susținut că se luptă cu „capetele de hidră ale Partidului Comasat”

Cu o zi înainte, AUR și-a prezentat și la Cluj-Napoca, în Piaţa Avram Iancu din centrul oraşului, candidaţii la alegerile din 9 iunie, în cadrul „Caravanei Patrioţi în Europa”.

Conform unui comunicat AUR, tot Simion a fost cel care a deschis prezentarea candidaților formațiunii sale, spunându-le celor prezenți „că nu mai avem voie să fim români în ţara noastră, nu mai avem voie să ne încălzim cu lemne, nu mai avem voie să avem maşini, să mergem liberi pe unde vrem, ne condiţionează ei ca în pandemie, perioadă în care Ursula von der Leyen şi toată mafia de la nivel european câştigau bani din vaccinuri”.

„Astea sunt adevăruri pe care să nu le spunem? Idei antieuropene? Eu cred că sunt idei româneşti şi europene. Mă bucur că mă aflu aici, la Cluj, între voi. Am venit aici să declar public război sistemului care ne-a ţinut ţara la pământ în ultimii 34 de ani. Şi pe noi au vrut să ne îngroape, dar nu au ştiut că suntem seminţe. Am venit aici să proclam că eu nu voi mai permite ca securiştii să ne dicteze destinul”, a spus sâmbătă George Simion, citat de News.ro.

„Sunt la Cluj, printre voi, să mă lupt cu capetele de hidră ale Partidul Comasat. Cu Boc, cu Alin Tişe, cu Rus, şi cu domn profesor Dâncu… cu tatăl lor, cel care se pune pe afişe. Partidul Comasat există de mult timp aici la Cluj, sunt împreună din 2004. Trebuie să se lupte cineva cu toţi nenorociţii care şi-au bătut joc de români în ultimele decade. Cu ei ne luptăm, cu ei ducem bătălia pentru viitorul României”, a mai afirmat liderul AUR.

„Refuz să las AUR să devină un alt partid politic care parazitează statul român. Mai bine mor decât să văd această mişcare de redeşteptare naţională devenind fix monstrul pe care am jurat că îl vom distruge. Pentru asta pregătim oastea pentru 9 iunie. Să redăm puterea în mâinile românilor. În Parlamentul European îl trimitem pe Claudiu Târziu. Nu pe Rareş Bogdan. Claudiu, după cum vedeţi, nu se pensează! Îi trimitem pe Gheorghe Piperea şi pe Cristrian Terheş, nu pe Ghiţă Falcă şi pe hoţul Virgil de la Energie! Este momentul pentru o nouă clasă politică”, a susținut Simion, în discursul său de la Cluj.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro