Sari direct la conținut

GRAFIC COVID-19 Rata de infectare în Timiș se apropie de 5/ Ușoară creștere în Capitală / Situația din fiecare județ

HotNews.ro
rata de infectare situatie 28 februarie, Foto: GCS
rata de infectare situatie 28 februarie, Foto: GCS

Cea mai mare rată a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori continuă să fie în județul Timiș, unde indicele a crescut din nou și se apropie de 5. În al doilea județ roșu – Maramureș – rata de infectare a ajuns la 3,14, în ușoară creștere față de ziua precedentă. O ușoară creștere a indicelui de infectare, de la 2,46 la 2,48, a fost raportată în ultimele 24 de oră și în Capitală.

Conform datelor transmise duminică de Grupul de Comunicare Strategică, rata de infectare în Timiș a ajuns la 4,95, față de 4,78 cu o zi în urmă. În Maramureș, incidența este de 3,14, față de 3,13, în ziua anterioară.

Capitala rămâne în zona galbenă în ceea ce priveşte rata de infectare cu noul coronavirus cumulată la 14 zile, cu o rată de infectare de 2,48, față de 2,46 sâmbătă.

În zona galbenă (incidenţă între 1,5 şi 3) se află în continuare 11 județe – Alba, Arad, Brașov, Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Sălaj, Satu Mare, Sibiu. Dintre acestea, cea mai mare rată de infectare – 2,86 – este în Cluj, urmat de Brașov – 2,78.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro