Sari direct la conținut

HARTĂ – Ploi în mai multe județe din țară. În București, temperaturile vor fi de cel mult 28 de grade

Ploaie torențială, Foto: Shutterstock
Ploaie torențială, Foto: Shutterstock

Meteorologii au emis un cod galben de ploi pentru județele Brăila, Ialomița, Tulcea, Constanța și Călărași. Avertizarea este valabilă de miercuri, ora 10:00, până joi, 29 august, ora 10:00. În București, vremea va fi instabilă în această perioadă, conform Agenției Naționale de Meteorologie (ANM). 

„În intervalul menționat, în Dobrogea și estul Munteniei vor fi averse, intensificări de scurtă durată ale vântului (viteze în general de 45…55 km/h) și trecător descărcări electrice. Prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp”, conform ANM. 

Foto: ANM

Cum va fi vremea în București 

Meteorologii spun că, în același interval, în București vremea va fi în general instabilă, iar temperatura maximă va fi de 28 de grade. 

„Cerul va avea înnorări și temporar vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, apropiată de cea normală la această dată, se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade”, conform ANM. 
https://hotnews.ro/caldura-nopti-tropicale-si-episoade-de-instabilitate-atmosferica-prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-doua-saptamani-1778779

INTERVIURILE HotNews.ro