Sari direct la conținut

FOTO VIDEO Circulaţia pe Autostrada Soarelui și pe calea ferată, întreruptă luni de un puternic incendiu de vegetaţie

HotNews.ro
Un incendiu de vegetaţie a izbucnit luni după-amiază în apropiere de autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Din acest motiv, vizibilitatea a fost redusă, astfel că traficul rutier a fost oprit, fiind ulterior reluat. De asemenea, circulaţia feroviară a fost oprită, mai multe trenuri fiind afectate.
FOTO VIDEO Circulaţia pe Autostrada Soarelui și pe calea ferată, întreruptă luni de un puternic incendiu de vegetaţie
Incendiu de vegetație lângă A2. Circulația fost oprită pe autostradă. FOTO: Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că „traficul rutier a fost reluat normal pe ambele sensuri ale autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, însă valorile de trafic se menţin ridicate pe sensul către Capitală, între loc. Medgidia şi Feteşti, dar şi între loc. Săruleşti şi Brăneşti”.

Circulaţia pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa a fost oprită din cauza incendiului de vegetaţie izbucnit în zona kilometrului 34, în judeţul Călăraşi, din acelaşi motiv fiind întreruptă şi circulaţia trenurilor pe magistrala 800, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Un incendiu de vegetaţie se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 34, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, a anunțat luni după-amiază Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km 35, prin oraşul Fundulea.

De asemenea, circulaţia este oprită şi pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km 23, prin localitatea Brăneşti.

Totodată, din cauza vizibilităţii reduse, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa.

  • „Circulația feroviară pe intervalul BRĂNEȘTI – FUNDULEA – SĂRULEȘTI a fost oprită de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), din cauza unui incendiu de vegetație, care s-a extins până în apropierea caii ferate” – anunță CFR Infrastructură.
INTERVIURILE HotNews.ro