Sari direct la conținut

„Incident cu împușcături în masă în Baltimore”: Cel puțin doi oameni au murit, zeci sunt răniți

HotNews.ro
Atac armat în Baltimore, Foto: Captura Twitter
Atac armat în Baltimore, Foto: Captura Twitter

Polițiștii din Baltimore se află la locul unui „incident cu împușcături în masă” petrecut peste noapte în sudul orașului Baltimore, a relatat duminică CNN, citând un purtător de cuvânt al poliției din Baltimore.

  • UPDATE 12:36 Doi oameni au murit și 28 de persoane au fost rănite într-un schimb de focuri în masă la o petrecere de cartier din Baltimore, au anunțat autoritățile. Nouă persoane au fost transportate la spitale din zonă, iar trei dintre răniți sunt în stare critică.

Poliția a primit mai multe apeluri după ora 00:30 și a sosit la fața locului unde a găsit o femeie decedată și alte nouă persoane care sufereau de răni prin împușcare, potrivit comisarului interimar al poliției din Baltimore, Richard Worley.

„Acesta a fost un act nesăbuit și laș care s-a petrecut aici și care a distrus permanent multe vieți și a costat viața a doi oameni”, a declarat primarul Brandon Scott.

Primele informații indicau faptul că mai multe persoane au fost ucise și alte zeci au fost rănite, a transmis postul local Fox 45 Baltimore.

Un martor a declarat pentru Fox 45 că a auzi cel puțin 20-30 de focuri de armă: „Nu se mai opreau”.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de poliție și de ambulanță.

Poliția a declarat că împușcăturile au avut loc în sectorul 800 al Bulevardului Gretna din Baltimore.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro