Sari direct la conținut

Incident grav în București: Fetiță de 5 ani, în stare critică după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc din Sectorul 3

HotNews.ro
ambulanta, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
ambulanta, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

O fetiță de 5 ani este în stare critică, la terapie intensivă, după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Surse judiciare spun că fetița se afla în locuință împreună cu mama sa și a deschis geamul, lângă care se afla bradul de Crăciun, s-a dezechilibrat și a căzut.

Incidentul a avut loc într-un bloc d pe strada Baba Novac din Sectorul 3.

Poliția Capitalei a anunțat că Secția 12 a fost sesizată prin apel 112 că o fetiță în vârstă de cinci ani ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, iar polițiștii care au mers la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresă a transportat-o pe fetiță la spital.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că polițiștii au găsit-o pe fetiță căzută în spațiul verde din fața blocului, având răni care sângerau la cap și fiind în stare de inconștiență.

Din primele verificări s-a stabilit că fetița, aflată în locuință împreună cu mama sa, profitând de faptul că bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastră camerei, a deschis geamul și, din neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut.

După ce a fost stabilizată, copila a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, fiind internată la terapie intensivă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro