Sari direct la conținut

Itsy Bitsy FM lanseaza campania Verde pentru viata

HotNews.ro

Campania „Verde pentru viata” revine pentru editia a doua si cu implicare cel putin dubla. „Planteaza si recicleaza!” – este noul indemn ce vine de la Itsy Bitsy FM, dupa ce anul trecut, au plantat, impreuna cu copiii, 400 de copacei in parcul Titan. Lectia de ecologie de anul acesta se intinde si catre zona reciclarii.

Nu este suficient doar sa plantezi. „Hartia reciclata salveaza copacii, iar copacii traiesc pentru noi! Fiecare tona de hartie reciclata, salveaza 17 copaci. Fiecare tona de hartie reciclata inseamna mai mult aer curat pentru copii” – sunt doar cateva din mesajele transmise copiilor si parintilor deopotriva, in aceasta perioada la radio Itsy Bitsy FM.

n perioada 25 februarie – 28 martie, in fiecare ora de program, va fi daruit un copacel unui copil ascultator. Inscrierea in concurs se face prin sms la 1265 (24 centi, TVA inclus).

Anul acesta, nu numai copiii din Bucuresti vor fi implicati in campanie, ci si cei din Satu Mare, Bacau si Constanta.

„Verde pentru viata” merge, anul acesta, si in gradinite. Copiii sunt indemnati sa recicleze hartie, iar la sfarsitul campaniei, gradinita cu cea mai mare cantitate de hartie colectata va fi premiata. „Verde cat cuprinde” este premiul pe care cate o gradinita din Bucuresti, Satu Mare, Bacau si Constanta il va primi la sfarsitul acestei luni de campanie. Adica arbusti, plante si flori pentru curtea gradinitei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro