Sari direct la conținut

[P] Jessie J vine în premieră la București alături de Lara Fabian, Havasi, Garou, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Gypsy Kings și mulți alții la Unforgettable Festival între 13 – 15 Septembrie la București

[P] Jessie J vine în premieră la București alături de Lara Fabian, Havasi, Garou, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Gypsy Kings și mulți alții la Unforgettable Festival între 13 – 15 Septembrie la București
Unforgettable Festival între 13 - 15 Septembrie la București Foto: Unforgettable Festival

În weekendul 13-15 Septembrie, capitala, în cadrul Romexpo, va fi gazda unui eveniment muzical memorabil și unic în lume, Unforgettable Festival. Publicul din România și nu numai va fi parte dintr-o sărbătoare a muzicii ce va traversa patru generații, reunind artiști de renume internațional din lumea muzicii clasice și moderne.

Jessie J vine la București!

Organizatorii anunță oficial una dintre marile surprize ale scenei, Jessie J! Superstarul internațional va urca pe scena Unforgettable Festival și promite un show spectaculos! Cunoscută pentru hituri precum „Price Tag”, „Domino” saui „Bang Bang”, Jessie J va aduce o explozie de energie și carismă la Romexpo, transformând scena într-un spectacol de neuitat. Pregătiți-vă să fiți electrizați de vocea sa impresionantă și de duetul unic pe care îl pregătește.

Fanii se pot aștepta la o performanță memorabilă, în care energia, carisma și talentul său de a îmbina ritmuri captivante cu mesaje puternice vor transforma scena într-un teren de joacă al muzicii live, plin de surprize și momente de neuitat. Jessie J va aduce un aer fresh pe scena festivalului, marcând una dintre cele mai vibrante și dinamice prestații ale ediției.

Line-up memorabil și colaborări în premieră mondială

Festivalul Unforgettable mult așteptat va transforma Bucureștiul în epicentrul artei muzicii. Timp de 3 zile, Romexpo va deveni o arenă a muzicii live, cu 12 spectacole ce vor avea drept protagoniști 20 de artiști de talie internațională. Printre aceștia se numără Al Bano and Romina Power, duo-ul iconic italian, care vine în România să ne încânte cu melodiile care au cucerit Europa în anii ’80, în timp ce Julien Dassin va omagia muzica tatălui său, Joe Dassin, prin interpretări contemporane ale hiturilor sale celebre. Gipsy Kings, celebra trupă franceză, va ridica atmosfera cu ritmurile sale flamenco și rumba, garantând momente pline de energie și dans, iar Lara Fabian și Garou, amândoi cu rădăcini în Franța, aduc pe scenă pop-ul internațional și rock-ul cu un strop de emoție profundă și interpretări care ating sufletul. Va fi prezent și Havasi, cunoscutul pianist din Ungaria, renumit pentru combinația sa unică de muzică clasică, rock și elemente electronice.

Pe scena Unforgettable Festival vor urca și maestrul Gheorghe Zamfir, supranumit și Regele Naiului, Laura Bretan, soprana tânără ce a uimit publicul la nivel mondial cu talentul său vocal excepțional, Elena Mosuc, cunoscută pentru interpretările sale vibrante din operele lui Mozart, Puccini și Monsserat Marti Caballe, cu o prestație care reflectă moștenirea muzicală regală a mamei sale.

Orchestra Operei Naționale București, sub bagheta maeștrilor dirijori de talie mondială – Daniel Jinga, Giora Linenberg și Alterisio Paoletti – vor acompania momentele festivalului, pus în scenă cu multă pasiune de inegalabilul regizor Claudiu Stan.ă Nu va lipsi nici Sorin Francu, actorul cu o prezență scenică inegalabilă.

Dueturi în premieră mondială

Un element care va da o notă inedită întregului festival este reprezentat de duetele care se vor întâmpla în premieră mondială. Pentru prima dată pe o scenă, Garou va cânta cu Lara Fabian, alături de Julien Dassin, Daniel Lavoie, Chiara Di Bari, melodiile din celebrul musical “Notre-Dame de Paris”, inclusiv mega-hit-ul “Belle”, iubit de milioane de oameni.

Al Bano si Romina Power vor cânta în premieră simfonic cu maestrul Gheorghe Zamfir,  Havasi, cel mai rapid pianist din lume, va cânta în premieră cu Laura Bretan. Spectatorii vor fi surprinși și cu alte momente unice, despre care organizatorii vor dezvălui detalii ulterior.

Abonamente și bilete de o zi disponibile îi pre-sale

Biletele early-bird au fost epuizate într-un timp record, iar de la finalul lunii mai sunt valabile și bilete de zi, oferind astfel publicului opțiuni flexibile de participare. Astfel, pentru cei care pot ajunge doar într-o anumită zi la festival, vor avea la dispoziție “daily tickets”. Biletele se pot achiziționa pe iabilet.ro, cu prețuri ce pornesc de la 672 lei, preț special în pre-sale pentru abonamentul standard de 3 zile, respectiv de la 249 lei, preț special în pre-sale pentru biletele de o zi.