Sari direct la conținut

JOCURILE OLIMPICE. O sportivă belgiană se află de 4 zile în spital, infectată cu E.Coli, după ce a înotat în Sena

HotNews.ro
JOCURILE OLIMPICE. O sportivă belgiană se află de 4 zile în spital, infectată cu E.Coli, după ce a înotat în Sena
Belgianca Claire Michel, în timpul cursei individuale feminine de triatlon la Jocurile Olimpice 2024, pe 31 iulie, la Paris, Franța. FOTO: Belga / ddp USA / Profimedia

Sportiva belgiană Claire Michel, infectată cu bacteria E.Coli după ce a înotat în Sena în timpul probei individuale de triatlon de la Jocurile Olimpice 2024, se află de patru zile în spital, anunţă presa belgiană, potrivit Le Figaro. Drept urmare, echipa Belgiei s-a retras din ştafeta mixtă.

Proba individuală de triatlon a avut loc pe data de 31 iulie şi a fost câştigată de sportiva franceză Cassandre Beaugrand. Claire Michel s-a clasat pe locul 38, potrivit News.ro.

Comitetul Olimpic Belgian (COIB) i-a criticat duminică, într-un comunicat de presă, pe organizatori.

„COIB şi Belgian Triathlon speră că se vor trage învăţăminte pentru viitoarele competiţii de triatlon de la Jocurile Olimpice. Ne gândim aici la garantarea zilelor de antrenament, a zilelor de concurs şi a formatului competiţiei, care trebuie să fie clarificate în prealabil şi să asigure că nu există nicio incertitudine pentru sportivi, anturaj şi susţinători”, a transmis Comitetul belgian.

Proba de ştafetă mixtă din cadrul competiţiei de triatlon este programată luni.

INTERVIURILE HotNews.ro