Sari direct la conținut

Jucătorul care a părăsit-o pe Petrolul după eșecul usturător cu Dinamo

HotNews.ro
Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia
Jucătorii Petrolului Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Petrolul Ploiești are parte de un start de sezon de coșmar. Formația prahoveană are doar un punct după primele două meciuri din SuperLiga României, iar duminică a suferit un eșec usturător cu Dinamo, scor 4-1. La mai puțin de 24 de ore, Takayuki Seto a plecat de la echipă.

Takayuki Seto s-a despărțit de Petrolul Ploiești

Petrolul are un singur punct după primele două etape din SuperLiga României.

„Găzarii” au remizat în prima etapă cu nou promovata Gloria Buzău, scor 0-0 și a pierdut categoric duelul cu Dinamo, pe stadionul Arcul de Triumf, scor 4-1.

Prahovenii au fost surclasați de formația antrenată de Zeljko Kopic, iar la mai puțin de 24 de ore de la finalul partidei, aceștia au anunțat despărțirea de Takayuki Seto.

„Arigato, Takayuki Seto! După trei ani petrecuți în tricoul „galben-albastru”, mijlocașul japonez Takayuki Seto se desparte de FC Petrolul Ploiești.

Un adevărat model de profesionalism, atât în teren cât și în afara lui, Seto (38 ani) a sosit la Petrolul înainte de startul sezonului 2021-2022, fiind unul dintre cei care au contribuit din plin la revenirea „lupilor” pe prima scenă a fotbalului românesc.” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

102 apariții a strâns Takayuki Seto în tricoul celor de la Petrolul Ploiești, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă de gol.

INTERVIURILE HotNews.ro