Sari direct la conținut

Jurnal: Viata mea e un meeting-room (episodul 5)

HotNews.ro

Tare de tot. Stau cu picioarele pe pereti si savurez victoria in avans. Mmmmm, simt in cerul gurii gustul perfid al razbunarii. Nu ingrasa si intinde ridurile. Costuri si beneficii, asa evalueaza orice situatie un CEO in devenire, nu? Ei bine, fac diferenta si ies pe un maaare PLUS, PROFIT, whatever! Costurile: minime, inclusiv un jam session, cu marlanelul din Pipera.

Trec asta la costuri, ca am investit ceva bani in recuzita. Beneficiile: maxime! Bestia in agonie. Pozitia ei in companie: D-E-F-I-N-I-T-I-V compromisa. Ating climax-ul artei razbunarii, si asta fara vreun training special. Just me and my genius.

Am produs cu mare avant cele trei biletele roz de amor. Roz de-a binelea si inecate in parfum prost. Textul – o porcarie porno-romantica de femeie la menopauza. Mi-a luat mai mult timp decat ma asteptam sa il scriu, asa ca am amanat operatiunea Revenge cu inca o zi. Hartia roz nu a fost o problema. O aveam deja, ramasita a amorului meu rasuflat cu Victor, tipul de la etajul III.

(Student pagubos la Litere, intelectual in devenire, desirat si ingalat, vesnic imbracat in aceeasi pereche de pantaloni de camuflaj si tricouri antijeg, model rocker falit. Imi scria poezele de doi bani, iar eu, fata fina, ii raspundeam, tot in scris si tot de mana. Urasc scrisul de mana, dar am zis ca daca baiatul vrea preludiu intelectualist sa-i dam preludiu intelectualist. Un ratat.

Dupa trei luni de scrisori de amor ghebos, in care el ma compara cu briza marii iar eu ii tranteam compilatii artistice din Nichita Stanescu, am esuat pe bancheta din spate a Solenzei lui prafuite. Carase ardei, ceapa si rosii de la tara, ca facea ma-sa zacusca. Duhnea ingrozitor a legume in descompunere si a transpiratie. A lui, nu a mea. Transpiratia, vreau sa spun.

Uuuh! Mi-am zis ca arta cere sacrificii si ca bikini mei rosii or sa dea bine pe paturica in patratele, de bebe retardat, pe care Victoras o asternuse emotionat pe bancheta jegarita. Si, pe urma, sudoarea masculina este excitanta in anumite imprejurari, cum era cea cu paturica, eu si literatul in devenire.

Wrong move baby! Victorasul mamii era doar transpirat, din ce in ce mai transpirat, foarte transpirat, extrem de transpirat… si cam atat. NIMIC sub centura pantalonilor de camuflaj. Sarpele hiberna, sau plecase intr-o hruba mai prietenoasa. Frate, degeaba bikini, degeaba unghii rosii si figuratie de top.

Toamna trecuse deja pe la Victoras si scuturase prunele , iar acum se instala generos inghetul. In fine… Am iesit prost din toata treaba cu baiatul cu multa carte la capul de pe umeri.)

Parfumul l-am luat de la Universitate, de la o tanti tuci. „Ia Armani, ca face toti banii. Ia Shanelul si-o sa-i pui inelul”. Am luat „Shanelul”. L-am varsat pe cele trei bilete roz, inecand in prost gust tocanita de amor scrisa, la propriu si la figurat, stangaci. Maine e ziua cea mare.

Citeste aici toate episoadele

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro