Sari direct la conținut

Kylian Mbappe, egalul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid – Anunțul presei din Spania

HotNews.ro
FOTO: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
Kylian Mbappe. FOTO: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Kylian Mbappe va fi prezentat oficial la Real Madrid în data de 16 iulie, iar presa din Spania anunță că Santiago Bernabeu va fi sold-out la grandiosul eveniment organizat de campioana Spaniei și câștigătoarea UEFA Champions League.

Santiago Bernabeu va fi sold-out la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid, după ce a refuzat prelungirea contractului cu Paris Saint Germain, iar internaționalul francez va face cunoștință cu fanii „los blancos” pe 16 iulie, când va avea loc prezentarea oficială, chiar pe Santiago Bernabeu.

Deși încă nu a evoluat nici măcar un minut în tricoul noii sale echipe, presa din Spania anunță că Mbappe a egalat un record stabilit de Cristiano Ronaldo la Real Madrid.

Concret, Madrid Xtra anunță că Santiago Bernabeu va fi plin la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe, lucru care s-a mai întâmplat doar la prezentarea lui Cristiano Ronaldo, în 2009.

Mbappe va purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid, același număr pe care l-a purtat și idolul său Ronaldo la început, însă va avea mult de tras pentru a egala cifrele lusitanului.

În 438 de apariții pentru Real, Ronaldo a marcat 450 de goluri și a oferit nu mai puțin de 131 de pase decisive.

INTERVIURILE HotNews.ro