Sari direct la conținut

Real Madrid, anunț important în privința lui Kylian Mbappe – Decizia luată de spanioli după ce Franța a fost eliminată de la EURO 2024

HotNews.ro
Kylian Mbappe, Foto: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia
Kylian Mbappe, Foto: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Franța a fost eliminată marți de la Campionatul European, fiind învinsă de Spania la Munchen cu scorul de 2-1. Eșecul Franței i-a determinat pe cei de la Real Madrid să decidă în ce zi îl vor prezenta pe Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe va fi prezentat oficial la Real Madrid pe 16 iulie

Chiar dacă nu a avut o evoluție bună per total la Campionatul European din Germania, Kylian Mbappe are totuși motive de bucurie după ce Franța a fost eliminată în semifinale de Spania.

Atacantul care a semnat cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Paris Saint Germain va fi prezentat oficial la noua sa echipă pe 16 iulie, anunță Fabrizio Romano, la 12, ora locală.

Prezentarea lui Mbappe va avea loc la stadionul Santiago Bernabeu.

Mbappe va purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid și va fi prima variantă de atacant pe care o va avea la dispoziție Carlo Ancelotti pentru noul sezon.

Thierry Henry și-ar fi dorit ca Mbappe să fie prezent alături de Franța U23 și la Jocurile Olimpice de la Paris, însă madrilenii s-au opus.

INTERVIURILE HotNews.ro