Sari direct la conținut

David Popovici, în finală la 100 metri liber înot la Jocurile Olimpice. Popovici a trăit din nou periculos

HotNews.ro
Sportivul român David Popovici sărbătorește după ce a câștigat finala la 200 de metri liber masculin la Jocurile Olimpice de vară din 2024, luni, 29 iulie 2024, la Nanterre, Franța. Sursa foto: Martin Meissner / AP / Profimedia
DavId Popovici/Profimedia

David Popovici s-a calificat marți seara cu al cincilea timp în finala probei de 100 metri liber înot de la Jocurile Olimpice de la Paris. Românul a fost pe locul doi în seria în care a concurat.

UPDATE 21.46: David Popovici obține calificarea în finala de la 100m liber cu timpul 47.66! Finala va fi miercuri, la ora 23:39.

Românul a terminat pe doi seria semifinală.

Știrea inițială: O nouă seară, o nouă provocare pentru David Popovici. După ce luni seara, românul a câștigat aurul în proba de 200 metri liber, în această seară de la 21.30, Popovici concurează în semifinale, la 100 metri.

David Popovici s-a calificat în semifinale, după ce a câștigat seria a noua la 100m liber.

Românul a întors abia al cincilea, însă a recuperat spectaculos pe ultimii metri și l-a învins la o sutime pe maghiarul Nandor Nemeth, oprind ceasul la 47.92, scrie Golazo.ro.

Cursa este în direct pe TVR 1, Eurosport și pe platforma online MAX.

Învinsul său la 200 de metri vrea revanșa

Britanicul Matt Richards a fost extrem de aproape de a câştiga medalia de aur la 200 metri liber, dar David Popovici s-a impus cu doar două sutimi în faţa sa, în proba de luni seară. declarându-se extrem de frustrat de acest rezultat, Richards a promis să-şi ia revanşa în faţa românului la 100 metri liber.

Deşi s-a grăbit să-l felicite pe Popovici, Richards a spus că argintul agonizant de luni seară ”a pus paie pe foc” .

”Popovici să fie sigur că voi încerca să mă revanşez”, a declarat Richards, conform BBC.

INTERVIURILE HotNews.ro