Sari direct la conținut

Liviu Dragnea: Foarte probabil imi voi da demisia din functia de deputat

HotNews.ro
Liviu Dragnea, Foto: Agerpres
Liviu Dragnea, Foto: Agerpres

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca isi va da „foarte probabil” demisia din Camera Deputatilor dupa sarbatorile de Paste, varianta pe care a luat-o in calcul dupa condamnarea la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul.

Intrebat daca isi va da demisia, intrucat luni declarase ca se gandeste la aceasta posbilitate, Dragnea a raspuns: „Este foarte probabil, asta ca sa va dau o veste buna de sarbatori. In orice caz nu pana in Paste.”

Intrebat de ce ia in calcul sa isi dea demisia si nu sa plece din fruntea partidului, Dragnea a adaugat ca luat în calcul foarte multe variante şi posibilităţi începând de vineri, iar decizia sa va avea la bază modul în care va influenţa partidul.

Dragnea a declarat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD, raspunzand la o intrebare, ca este „putin probabil” ca dupa alegerile locale sa mai ramana in fruntea partidului si ca „doar Mama Omida” poate sti ce viitor politic mai are, dupa condamnare.

Intrebat daca s-a gandit sa demisioneze din parlament: „O sa ma gandesc daca imi dau demisia din parlament pana miercuri. Dar miza nu era ca eu sa ma retrag din parlament ci ca partidul sa intre in disolutie.”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro