Sari direct la conținut

Liviu Dragnea: PSD poate promova pentru prima data o armonizare intre cele trei palate

HotNews.ro

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca PSD a pierdut de-a lungul timpului multe ocazii de a construi relatii bune cu institutiile statului si pentru prima data poate promova o relatie de armonie intre Palatul Victoria, Palatul Cotroceni si Palatul Parlamentului. Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa de dupa prima sedinta de Birou Permanent pe care Dragnea a condus-o in calitate de presedinte al partidului.

„Care este pozitia mea foarte clara: din pacate de-a lungul multor ani PSD a pierdut foarte multe ocazii prin care putea sa gestioneze sau sa contruiasca bune relatii atat cu institutiile statului, cat si cu colegi politici din parlament.

PSD poate promova pentru prima data o armonizare intre cele trei palate, o conlucrare si o colaborare institutionala benefica pentru romani”, a declarat Dragnea.

Intrebat despre propunerea PNL de a se organiza consultari politice publice pe teme economice, Dragnea a raspuns: „PSD nu respinge niciun fel de propunere de discutie, daca aceasta propunere nu este facuta numai pentru imagine si daca intr-adevar se au in vedere lucruri bune pentru cetateni.”

Intrebat daca pana acum a discutat cu presedintele Iohannis de cand este presedinte al PSD, Dragnea a raspuns ca nu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro