Sari direct la conținut

Lovitura la bancomatul maicutelor din Tübingen. Hotul roman statea la hotel

HotNews.ro

Smecherii bancomatelor au atacat si la Tübingen, orasul universitar si istoric de pe malul Neckarului. Sambata dimineata, un barbat de 41 de ani a alertat politia locala, dupa ce a observat ciudatenii la orificiul de insertie a cardului in bancomat. Politia a constatat ca bancomatul de langa Casa Maicutelor (Nonnenhaus) era manipulat.

In timpul cercetarilor, intre trecatorii si curiosii adunati la fata locului, politistilor le-a atras atentia un tanar de 20 de ani. La control, acesta n-avea nici act de identitate, nici nu vorbea deloc germana. Adresa o avea la un hotel din Tübingen. In camera de hotel, politia i-a gasit buletinul romanesc si piese electronice pentru manipularea bancomatelor.

Se presupune ca tanarul a venit din Romania in Germania special in acest scop. Tanarul retinut si-ar fi marturisit fapta, dupa cum declara politia. Duminica procuratura din Tübingen a emis mandat de arestare preventiva. Ancheta continua, pentru aflarea eventualilor capi ai retelei sau complici la furtul de pe carduri bancare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro