Sari direct la conținut

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru COVID-19/ Va rămâne în carantină până joi

HotNews.ro
Ludovic Orban, Foto: Guvernul Romaniei
Ludovic Orban, Foto: Guvernul Romaniei

Rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul premierului Ludovic Orban este negativ, informează Guvernul. Din motive de precauție, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie, de unde își va exercita atribuțiile funcției de prim-ministru și își va desfășura activitatea fără interacțiune fizică cu alte persoane.

Testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiție de caz întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv.

În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanță de 10 zile de la prezența în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

​​Premierul Ludovic Orban și-a suspendat activitățile publice și întâlnirile și s-a testat pentru COVID-19 după ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Mănăstire, care a confirmat că a fost pozitiv. Premierul a participat marți la emisiunea acestuia.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro