Sari direct la conținut

Maia Sandu: Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare

HotNews.ro
, Foto:
, Foto:

Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, califica decizia liderilor celor 27 de lideri ai UE de acordare a statului de candidat la UE pentru țara sa drept un moment istoric, dar și-a avertizat concetățenii că urmează un drum complicat care cere multă muncă.

„Zi istorică pentru Moldova: Consiliul European ne-a oferit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare, mai multe oportunități și mai multă ordine în țara lor. Avem în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort – și pe care suntem pregătiți să-l parcurgem, împreună, pentru a asigura cetățenilor un viitor mai bun. Moldova are viitor, în Uniunea Europeană!”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Liderii celor 27 de state membre ale UE au recunoscut joi Ucraina și Republica Moldova drept candidate la aderarea la UE, a declarat președintele Consiliului European, Charles Michel, referindu-se la un „moment istoric” în plină ofensivă rusă, potrivit AFP.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro