Sari direct la conținut

Marcel Ciolacu răspunde LIVE, joi, întrebărilor cititorilor HotNews. Liderul PSD, invitatul primei emisiuni politice HotSpot

Marcel Ciolacu răspunde LIVE, joi, întrebărilor cititorilor HotNews. Liderul PSD, invitatul primei emisiuni politice HotSpot
Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu vine joi, de la ora 11.00, în studioul HotNews.ro, pentru a vorbi despre strategia sa în cursa pentru Cotroceni, despre controversele din trecutul său şi pentru a răspunde întrebărilor cititorilor noștri. Liderul PSD este primul candidat la alegerile prezidenţiale care participă la podcastul politic HotSpot, care va fi lansat joi.

  • Emisiunea politică este realizată de jurnalistul Laurenţiu Ungureanu, va fi difuzată live, în fiecare joi, de la ora 11.00 şi poate fi urmărită pe site-ul HotNews.ro, pe YouTube şi Facebook, iar principalele declaraţii vor fi transmise în regim LIVETEXT. 

Este membru PSD de 32 de ani. A plecat dintr-un apartament de două camere de pe strada Viitorului din Buzău, dar succesul în politică l-a mutat pe strada Speranţei. Din decembrie, vrea să se mute pe bulevardul Geniului, la Palatul Cotroceni. „Un om simplu, din popor” – așa se prezintă candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Cât de simplu crede că-i va fi să ajungă însă preşedinte al României?

Premierul Marcel Ciolacu va vorbi, LIVE la HotNews.ro, despre planul pe care-l are pentru a câştiga alegerile prezidenţiale şi despre ce vrea să facă dacă va fi ales în cea mai înaltă funcţie din stat.

Candidatul PSD va răspunde, în direct, la întrebările cititorilor HotNews.ro. Ce vreţi să aflaţi de la candidatul PSD la alegerile prezidenţiale? Puteți trimite întrebările la adresa de e-mail hotspot@hotnews.ro sau într-un comentariu la acest articol.

INTERVIURILE HotNews.ro