Sari direct la conținut

Medicul Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Piatra Neamț și transferat ieri la un spital din Belgia, este în continuare în stare gravă

HotNews.ro
Medicul Catalin Denciu, Foto: Captura Facebook
Medicul Catalin Denciu, Foto: Captura Facebook

​Medicul Cătălin Denciu, rănit în incendiul din secția ATI a Spitalului Județean din Piatra-Neamț în timp ce încerca să își salveze pacienții și transferat ieri la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, este în continuare în stare gravă, anunță Ministerul Sănătății.

​Membrii echipei medicale care tratează pacientul român au precizat că, după internarea și evaluarea pacientului, au fost întreprinse toate procedurile specifice bolnavilor arși grav.

Pacientul este în continuare în stare gravă.

În cursul zilei de marți va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaște cu exactitate profunzimea arsurilor.

Echipa medicală a prezentat soției pacientului, în cadrul unei convorbiri telefonice, starea acestuia, elemente relevante privind rezultatul evaluării medicale și tratamentul aplicat în ultimele 24 de ore. Totodată, a fost stabilită și modalitatea de dialog direct, telefonic, cu familia bolnavului, ori de câte ori este nevoie, precizează Ministerul Sănătății.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro