Sari direct la conținut

Mesajul ministrului Familiei, după ce a fost implicată într-un accident pe Valea Oltului 

Natalia Intotero , Foto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu
Natalia Intotero , Foto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a transmis, marți seara, că este bine, în contextul în care în urmă cu câteva ore mașina Serviciului de Protecție și Pază (SPP) în care se afla a fost implicată într-un accident, pe Valea Oltului.

Natalia Intotero a anunțat, marți seara, că este bine și a mulțumit personalului ambulanțier și medicilor de la Spitalul Județean Vâlcea.

„«Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.» Psalmul 46:1. Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre!

De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea”, a scris Intotero pe Facebook.

Conform unor surse din poliție, mașina în care se afla Intotero a fost lovită violent de un alt autoturism, apoi s-a răsturnat. După accident, ministrul Familiei a fost transportată la spital, așa cum prevede protocolul SPP.

Și celelalte persoane care se alfau în mașină, șoferul și o persoană din echipa lui Intotero, sunt bine, conform SPP. 

Accidentul a fost produs de o șoferiță în vârstă de 41 de ani.

INTERVIURILE HotNews.ro