Sari direct la conținut

Naționala României revine în țară miercuri seară. Apelul către suporteri

HotNews.ro
Naționala de fotbal a Romaniei. FOTO: Inquam Photos / Alex Nicodim
Naționala de fotbal a Romaniei. FOTO: Inquam Photos / Alex Nicodim


Echipa naţională de fotbal a României va reveni la București miercuri seară, după eliminarea de la Euro 2024 în faza optimilor de finală. Federația Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc. În schimb, suporterii îi pot aștepta pe jucători la Casa Tricolorilor.

FRF a anunțat că echipa națională de fotbal a României va reveni la București cu un zbor de la Frankfurt care va ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20. Ei vor părăsi aeroportul prin salonul oficial.

De la aeroport, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta, spune FRF.

Naționala de fotbal a Romaniei, după meciul cu Olanda FOTO: Inquam Photos / Alex Nicodim

Federația Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc.

De asemenea, FRF menționează că nu toți jucătorii echipei naționale vor reveni în țară în această seară.
Reprezentativa tricoloră, „Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă de Olanda cu scorul de 3-0, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

CITEȘTE ȘI:  

INTERVIURILE HotNews.ro