Sari direct la conținut

Nicușor Dan spune că s-a vaccinat anti-COVID

HotNews.ro
Nicușor Dan , Foto: PMB
Nicușor Dan , Foto: PMB

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că a făcut prima doză de vaccin anti-COVID. El a fost criticat în spațiul public pentru că amână momentul vaccinării, spunând în mai multe rânduri că a trecut prin boală și că va face vaccinul când îi va recomanda medicul.

Întrebat, joi dimineață, de reporterul Digi 24, dacă s-a vaccinat împotriva COVID-19, primarul Capitalei a răspuns: „Da! Prima doză!”.

În urmă cu o săptămână, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a mers la guvern pentru discuții privind subvenția la gigacalorie și a prezentat un test COVID pentru a putea intra, fiind nevaccinat. El spunea că se va vaccina în weekend, însă nu știe cu ce ser.

Primarul Capitalei a afirmat în mai multe rânduri, întrebat de jurnaliști, că nu s-a vaccinat anti-COVID pentru că în urmă cu aproximativ jumătate de an a fost infectat cu noul coronavirus, după ce fetiţa sa a contractat infecţia la grădiniţă. Întrebat dacă este „antivaccinist”, Nicuşor Dan a negat vehement: „Nicidecum, nicidecum!”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro