Sari direct la conținut

Noi informații despre starea medicului grav rănit în incendiul de la spitalul din Neamț

HotNews.ro
Medicul Catalin Denciu, Foto: Captura Facebook
Medicul Catalin Denciu, Foto: Captura Facebook

​Medicul Cătălin Denciu, care a suferit arsuri grave în incendiul din secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț în timp ce încerca să își salveze pacienții și care este spitalizat în Belgia, e în continuare intubat, conform Ministerului Sănătății.

Informațiile transmise vineri seară de Ministerul Sănătății arată că medicul, internat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, este intubat, în stare stabilă.

Conform sursei citate, el este sub tratament specific, fiind supus procedurilor de toaletare a rănilor.

În urma incendiului izbucnit sâmbătă seară la Secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, medicul Cătălin Denciu, care a încercat să salveze pacienți, a suferit arsuri pe o suprafață de 75% din suprafața corpului. El a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, iar duminică a fost transferat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles.

În incendiu și-au pierdut viața 10 pacienți cu COVID care erau în stare gravă. Alți șase au fost transferați la spitalul mobil din Lețcani (Iași), iar doi dintre ei au murit în ultimele trei zile.

CITEȘTE ȘI: Cine este medicul rănit grav după ce a încercat să salveze pacienți din incendiul care a mistuit secția ATI a SJU Neamț

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro