Sari direct la conținut

Nokia a primit unda verde pentru constructia fabricii de la Cluj

HotNews.ro

Compania Nokia a primit autorizatia de constructie pentru fabrica de telefoane mobile de la Jucu, judetul Cluj. Compania de telefonie mobila a emis vineri un comunicat de presa prin care anunta ca autoritatile romane au eliberat autorizatia de constructie pentru viitoarea fabrica a companiei, situata in parcul industrial din Jucu.

Lucrarile urmeaza sa inceapa imediat, iar debutul operatiunilor de productie este planificat pentru prima jumatate a anului 2008.

„Suntem bucurosi sa anuntam demararea lucrarilor de constructie pentru fabrica noastra din Jucu. Acest moment important este rezultatul colaborarii extrem de eficiente dintre Nokia, Consiliul Judetean Cluj si Tetarom.,” a declarat John Guerry, Director General al fabricii Nokia de la Jucu.

Pe 26 martie 2007, Nokia a facut publica intentia companiei de a construi o noua facilitate de productie in Jucu, Judetul Cluj, investitia ridicandu-se la 60 milioane EUR.

Nokia a prevazut ridicarea graduala a fabricii si recrutarea a aproximativ 500 de angajati pana la sfarsitul anului 2007. Se estimeaza ca numarul angajatilor va ajunge la 3.500 in momentul in care fabrica va functiona la capacitate maxima.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro