Sari direct la conținut

Nou scandal la Palatul Buckingham: Acuzațiile de rasism la adresa familiei regale nu se referă la Regina Elizabeth sau la soțul ei VIDEO

HotNews.ro
Nou scandal la Palatul Buckingham: Acuzațiile de rasism la adresa familiei regale nu se referă la Regina Elizabeth sau la soțul ei VIDEO

Prințul Harry a făcut noi precizări legate de acuzațiile potrivit cărora, la Palatul Buckingham, au existat discuții legate de cât de închisă va fi pielea fiului său Archie, transmițând că acestea nu se referă nici la Regină, nici la soțul ei, Ducele de Edinburgh, în prezent internat într-un spital din Londra. Clarificările îi aparțin lui Oprah Winfrey, cea care le-a luat interviu prințului Harry și lui Meghan Markle.

Interviul realizat pentru CBS a făcut senzație atât în SUA, cât și în Marea Britanie ca urmare a acuzațiilor de rasism lansate de Meghan Markle. Ducesa de Sussex a spus că atunci când era însărcinată cu Archie au existat discuții și ”îngrijorări” legate de cât de închisă va fi pielea copilului. Ea a mai povestit și că a avut gânduri sinucigașe și a dorit să caute ajutor de specialitate, însă acesta i-a fost refuzat.

Atât ea, cât și Harry au refuzat să dezvăluie identitatea persoanei care era îngrijorată de culoarea pielii, pe motiv că această informație ar aduce ”prejudicii prea mari”.

După interviu, Winfrey a precizat pentru CBS că prințul nu i-a dezvăluit cine sunt cei implicați în discuțiile respective, ci doar că nu este vorba despre bunicii săi pentru care are un respect deosebit.

„Nu mi-a împărtășit identitatea persoanelor vizate, însă a dorit să fie sigur că știu și transmit mai departe, dacă am ocazia, că nu este vorba despre bunica sau bunicul său, că nu ei au participat la aceste discuții”, a declarat Winfrey, potrivit BBC News.

The Guardian notează că acuzațiile de rasism au generat o presiune tot mai mare asupra Palatului Buckingham, care încă nu a oferit nicio reacție.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro