Sari direct la conținut

Nuntă fără mire din cauza COVID, la Botoșani

HotNews.ro
La nuntă, Foto: Dreamstime.com
La nuntă, Foto: Dreamstime.com

Situație atipică la Botoșani, unde un mire nu a putut participa la propria nuntă pentru că a fost confirmat cu COVID-19 chiar în ziua evenimentului. Pentru că petrecerea nu a putut fi amânată, nunta a avut loc doar cu mireasa.

Nunta atipică a avut loc sâmbătă, într-unul dintre cele mai apreciate localuri de petreceri din Botoşani, mirii fiind doi tineri din judeţul Botoşani, dar stabiliţi de mai mult timp în Iaşi, scrie Monitorul de Botoșani.

Conform publicației locale, mirii nu sunt vaccinați împotriva COVID-19, iar reprezentanții localului le-au cerut teste PCR. Rezultatele au venit cu câteva ore înaintea nunții: mireasa a fost testată negativ, însă mirele a avut test pozitiv COVID.

Pentru că petrecerea nu mai putea fi amânată, nunta a avut loc doar cu mireasa, în timp ce mirele a rămas acasă.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat pentru Monitorul de Botoșani directorul DSP Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro