Sari direct la conținut

O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de propriul fiu, cu pumnii și picioarele, pe o stradă din Câmpulung / Bărbatul a fost reținut

HotNews.ro
O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de propriul fiu, cu pumnii și picioarele, pe o stradă din Câmpulung / Bărbatul a fost reținut
Echipaj de poliție Foto: Vlad Ispas / Alamy / Alamy / Profimedia

Un bărbat de 38 de ani a fost reținut pentru violență în familie după ce și-a bătut mama cu pumnii și picioarele în stradă, la Câmpulung. Femeia a fost dusă la spital. 

Agresiunea s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 14 septembrie, în municipiul Câmpulung. 

„În jurul orei 20:00, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Câmpulung, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o pe mama sa, lovind-o cu pumnii şi picioarele. În urma agresiunii, femeia a fost transportată la spital”, informează, duminică, oficialii Poliţiei judeţene Argeş, potrivit News.ro.

Ordin de protecție pentru cinci zile

În urma agresiunii, poliţiştii au înregistrat dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Totodată, a fost evaluat riscul ca femeia să fie din nou victimă a agresiunii, în acest context poliţiştii emiţând ordin de protecţie provizoriu, valabil cinci zile.

După administrarea probatoriului, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

INTERVIURILE HotNews.ro