Sari direct la conținut

O femeie a rămas blocată cu capul în jos între două stânci, timp de șapte ore, după ce a încercat să-și salveze telefonul

HotNews.ro
O femeie a rămas blocată cu capul în jos între două stânci, timp de șapte ore, după ce a încercat să-și salveze telefonul
Sursa foto: Ambulanță din Noul Wales de Sud/Facebook

Tânăra australiancă se afla într-o drumeție în regiunea Hunter Valley din Noul Wales de Sud, Australia, la începutul lunii octombrie. Ea și-a scăpat telefonul în crăpătura dintre două stânci și, când a vrut să-l recupereze, a rămas blocată cu capul în jos, potrivit BBC.

Incidentul a fost făcut public luni, 21 octombrie, de către serviciul de ambulanță din Noul Wales de Sud (NSW), care a publicat mai multe fotografii de la operațiunea de salvare a femeii.

Într-una din imagini, se văd doar tălpile goale ale picioarelor femeii care a rămas blocată între cele două stânci. Ea stătea deja cu capul în jos de mai bine de o oră înainte ca salvatorii să sosească. Aceștia au fost chemați de prietenii tinerei.

Potrivit NSW, femeia a fost scoasă dintre cele două stânci după șapte ore de eforturi ale salvatorilor care au mutat inclusiv bolovani pentru a ajunge la ea.

Din fericire, australianca s-a ales doar cu zgârieturi și vânătăi minore. Ea nu a reușit să își recupereze telefonul.

INTERVIURILE HotNews.ro